Deutschsprachige Seiten Deutschsprachige Seiten
Jelenlegi tanítási hét: „B”

? Kérdések...
Azt szeretném kérdezni, hogy hátrány-e a kislányom számára, ha nem németes oviba járt? Szeretném, ha kéttannyelvűs osztályba járna.

Nem hátrány. A németes oviból érkező elsősök sok német dalt és mondókát ismernek, megértenek néhány utasítást, az ismereteik mégsem... tovább
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

A 8. osztály búcsúja

Végzős diákjaink 2017.06.15-én az első és második órában búcsúztak el az őket  tanító pedagógusoktól.

Mindenhol (tagozat 7-8., 8.C és 8.B osztály) megható kis műsorral készültek: közös énekkel, rövid beszédekkel, versekkel, fénykép összeállítással kedveskedtek nevelőiknek, akik meghatottan emlékeztek vissza a közösen eltöltött évekre, szép emlékekre, a diákokra, akik kicsi gyerekekből szárnyaikat bontogató tinédzserekké váltak. Természetesen Bábelné Rein Mária igazgató asszony is mondott néhány kedves, útravaló gondolatot, bátorítva a kicsit elérzékenyült diákokat. A búcsúztató végén virággal, szépen megterített asztalokkal, süteményekkel és innivalóval kedveskedtek tanáraiknak a gyerekek.

 

A fényképek a Médiatárban tekinthetők meg!