Deutschsprachige Seiten Deutschsprachige Seiten
Jelenlegi tanítási hét: „B”

? Kérdések...
Azt szeretném kérdezni, hogy hátrány-e a kislányom számára, ha nem németes oviba járt? Szeretném, ha kéttannyelvűs osztályba járna.

Nem hátrány. A németes oviból érkező elsősök sok német dalt és mondókát ismernek, megértenek néhány utasítást, az ismereteik mégsem... tovább
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

Egészségnap

Az egészséges életmód célja kiegyensúlyozott, egészséges gyermekeket nevelni. A védőnői szolgálattól Fertőné Kecskés Angéla, Joósné Vajda Renáta és Illésné Kővágó Tímea ezen életmód jegyében tartottak előadásokat  a diákok aktív részvételével.

Dr. Pavlik Csilla iskola fogorvos  az egészséges fogápolásról és szájhigiéniáról adott  a gyerekeknek tanácsokat amiket érdemes megfogadni.

A Vöröskereszt Bonyhádi Kirendeltsége a Mentőszolgálat és önkéntesek segítségével tertott bemutatót baleseti helyszínelés címmel.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság iskolarendőre Szabó Roland és Balázs Brigitta segítségével a nyár veszélyeire hívta fel a tanulók figyelmét, óvatosságra és körültekintésre intve őket.

A Tűzoltóság önkéntesei segítségével aztán a nap fénypontja következett amit a gyerekek annyira vártak a „Habparty”.

Tanulságos nap volt, ismét hasznos ismereteket sajátíthattunk el.

Nagyon szépen köszönjük az előadóknak és a szervezőknek a munkáját!

 

 

A képek a Médiatárban megtekinthetők!