Deutschsprachige Seiten Deutschsprachige Seiten
Jelenlegi tanítási hét: „B”

? Kérdések...
Nehéz lesz-e gyermekem számára az iskolatáska?

Igazából hétfő reggel és péntek délután viszi illetve hozza a kis elsős a táskáját a felszerelésével. Hétközben csak kistáskával mennek... tovább
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

Ballagás és tanévzáró ünnepély

Június 16-én (pénteken) tartottuk iskolánkban a ballagást és tanévzáró ünnepélyt.

A 8.c a 8.b és a Tagozat 8. osztályos tanulói az osztályteremben köszöntek el osztályfőnökeiktől és meghatottan indultak útnak az ismerős folyosókon. Az udvaron meghallgatták a hetedikesek búcsúztató műsorát, ezután ők maguk is elbúcsúztak az iskolától a tanároktól és a diáktársaktól. Bábelné Rein Mária igazgató asszony megható szavakkal köszönt el a végzős tanulóktól, majd az ünnepi beszédek után léggömböket eresztettek szabadon, és átvehették rokonaiktól, ismerőseiktől a virágcsokrokat, apró ajándékokat. Végül az ünnepélyes zászlóátadás és zászlóátvétel következett, amellyel végképp elköszöntek az iskolától a ballagók. Ezután a tanévzáró ünnepségre került sor, amelyen külön kiemelték mind a tanulásban, mind a sportban jól teljesítő diákokat. Ők oklevél- és könyvjutalomban részesültek. Majd a 2.c tánca következett, akik műsorukkal színesítették az eseményt. Mindezek után az igazgatói beszédre, majd a különböző díjak átadására került sor. A 2. osztályosok verse után igazgató asszony lezárta a 2016/2017-es tanévet. A bizonyítványosztásra a tantermekben került sor.

 

A fényképek a Médiatárban tekinthetők meg!