Deutschsprachige Seiten Deutschsprachige Seiten
Jelenlegi tanítási hét: „A”

? Kérdések...
Ha a szülők nem tudnak németül, érdemes-e kéttannyelvű osztályt választani?

Természetesen. A szülők nyelvtudása nem alapfeltétel. Nagyon sok diákunk szerzett már nyolcadikos korában nyelvvizsga bizonyítványt úgy, hogy... tovább
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

Kupakgyűjtés eredmény hirdetése

Bonyhád Város Önkormányzata a hagyományokhoz híven a 2016/2017-es tanévben is Kupak és alumíniumdoboz gyűjtő versenyt hirdetett a bonyhádi általános iskolás gyermekek részére. A verseny célja a környezetvédelmi szemléletformálás, illetve hogy a 6-14 éves gyermekek körében is felhívjuk a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.Az összegyűjtött mennyiségek alapján örömmel jelentjük be, hogy a 2016/2017-es tanévben a Vörösmarty Mihály Általános Iskola 6. évfolyama II. helyezést, a 3.c osztály pedig I. helyezést ért el a versenyen.

Az díjakat és az okleveleket Dr. Farkas Attila a Bonycom NKft. ügyvezető igazgatója adta át, amelyet nagyon szépen köszönünk!