Deutschsprachige Seiten Deutschsprachige Seiten
Jelenlegi tanítási hét: „B”

? Kérdések...
Ha a szülők nem tudnak németül, érdemes-e kéttannyelvű osztályt választani?

Természetesen. A szülők nyelvtudása nem alapfeltétel. Nagyon sok diákunk szerzett már nyolcadikos korában nyelvvizsga bizonyítványt úgy, hogy... tovább
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

Ajánlott oldalak, iskolánk szakköreinek bemutatása

Iskolánk szakkörei közül elsőként a Péter Ildikó tanárnő által vezetett "Főzöcske, de okosan" szakkört mutatjuk be. Az erről szóló cikkünket illetve a képeket az alábbi linken tekinthetik meg:

http://vmisk.hu/2014/12/16/fozocske-szakkor/

Énekkarunkra nagyon büszkék vagyunk. A Häuszer Beáta vezette szakkör bővebb bemutatását az alábbi linken olvashatják el:

http://vmisk.hu/2015/02/09/ahol-fellepnek-ott-garantalt-a-jokedv/

 

Kedves Szülők!

Figyelmükbe ajánljuk a Pedagógusvilág honlapján található szülőknek szóló – ingyenesen, regisztráció nélkül hozzáférhető - oldalt. Igen hasznos tanácsok, információk találhatók rajta, ezenkívül számos izgalmas, fejlesztő feladat érhető el – tantárgyanként, korosztályokra bontva.  Gyermekeiknek garantált a játékos, szórakoztató tanulás!

http://www.szulovilag.hu/