Váltás magyar nyelvre Váltás magyar nyelvre
Aktuelle Lehr Woche „B”

? Fragen...
Wenn die Eltern nicht wissen, Deutsch, möchten Sie vielleicht bilingualen Klassen wählen?

Natürlich . Die Sprachkenntnisse der Eltern sind nicht maßgeblich. Viele unserer Schüler haben Zertifizierungsprüfung achten... mehr
A Német olvasótábor Váralján című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő NEMZ-TAB-15- 0216 azonosító számú pályázat keretében 500.000 Ft pénzösszeggel támogatta.

Talentenförderung

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács szakmai bizottsága 2011. áprilisában pozitívan bírálta el a BÁI Vörösmarty Mihály Általános Iskolának a Tehetségpont működtetésére benyújtott pályázatát. A iskolánk ezáltal csatlakozott az országos Tehetséghálóhoz. Az intézmény a tehetségpont cím elnyerését az eddigi tehetséggondozó tevékenység elismerésének is tekinti. A hálózathoz való csatlakozás lehetővé teszi az iskola pedagógusainak továbbképzését a tehetségpedagógia területén. Az intézmény a nyelvvizsgára való felkészítés, a színjátszás, a matematika, a magyar nyelv- és irodalom, a grafika, a sport és a táncoktatás terén működő foglalkozásait szeretné a jövőben a tehetségpedagógia tapasztalataival gazdagítani.

Tehetségpontunk tevékenységéről a Magyar Géniusz Portálon bővebben is olvashat.

Magyar Géniusz Portál- http://geniuszportal.hu/node/4490